Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике meat carcasses
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської області | Супрун, П. С.; Suprun, P. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2020 | Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|