DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике microorganisms

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2025Soil organic matter transformation under the influence of microbial agents and tillage in grain and oil crops in Southern UkraineBidnyna, I.; Біднина, І.; Lykhovyd, P.; Лиховид, П.; Pysarenko, P.; Писаренко, П.; Hetman, M.; Гетьман, М.; Karashchuk, G.; Каращук, Г.
2023System of pre-sowing seed inoculationShelest, M.; Шелест, М. С.; Kalnaguz, A.; Калнагуз, О. М.; Datsko, O.; Дацько, О. М.; Zakharchenko, E.; Захарченко, Е. А.; Zubko, V.; Зубко, В. М.
2015Антимикробная активность этанольных экстрактов Artemisia abrotanum, Artemisia dracunculus, Artemisia austriacaИващенко, И. В.; Ivashchenko, I.; Іващенко, І. В.; Рахметов, Д. Б.; Rakhmetov, D.; Балко, А. Б.; Balko, A.; Балко, О. Б.
2014Антимікробна активність етанольного екстракту Artemisia abrotanum L. (Asteraceae) за умов інтродукції в Поліссі УкраїниІващенко, І. В.; Ivashchenko, I.; Рахметов, Д. Б.; Rakhmetov, D.; Іващенко, О. А.; Ivashchenko, O.
2015Антимікробні властивості рослин Artemisia dracunculus L. (Asteraceae) у зв’язку з інтродукцією в Житомирському ПоліссіІващенко, І. В.; Иващенко, И. В.; Ivashchenko, I.; Іващенко, О. A.; Иващенко, О. А.; Ivashchenko, O.; Рахметов, Д. Б.; Rakhmetov, D.
2014Біологічна ефективність використання біодеструкторівЦентило, Л. В.; Tsentylo, L.; Сендецький, В. М.; Sendetskiy, V.
2006Вплив протруйників насіння на компоненти агроценозу ярого ячменюЧайка, О. В.; Чайка, А. В.; Chaika, A.; Дереча, О. А.; Дереча, А. А.; Derecha, A.; Солодка, Л. О.; Солодкая, Л. А.; Solodka, L.
2013Вплив регуляторів росту рослин на активність мікрофлори кореневої зони рослин хмелюБорисюк, Б. В.; Borisyuk, B.; Дем'янчук, Л. С.; Demyanchuk, L.; Бунас, А. А.; Bunas, A.
2002Герматранол як імуностимулятор при вирощуванні телятЯблонська, О. В.; Яблонская, О. В.; Yablonska, O.
2005Епіфітна і ендофітна мікрофлора здорового зерна та вегетуючих рослин пшениціПасічник, Л. А.; Пасичник, Л. А.; Pasychnyk, L.; Гвоздяк, Р. І.; Гвоздяк, Р. И.; Gvozdyak, R.; Ходос, С. Ф.; Khodos, S.
2018Збудники гнійних ран у собак та визначення їх чутливості до антибіотиківГєрдєва, А. О.; Gerdeva, A.; Гердева, А. А.; Івченко, В. М.; Ivchenko, V.; Ивченко, В. М.
2012Зміни мікрофлори повітря в приміщенні свинокомплексу під впливом алунітової емульсіїБурлака, В. А.; Burlaka, V.; Хом'як, І. В.; Хомяк, И. В.; Khomyak, I.; Скоромна, О. І.; Скоромная, О. И.; Skoromna, О.
2006Інтенсивність ґрунтово-біологічних процесів ясно-сірих лісових ґрунтів зони ПоліссяМатвійчук, Б. В.; Матвийчук, Б. В.; Matviytchuk, B.
2018Мікрофлора ротової порожнини при пародонтиті у собак та її чутливість до антибіотиківЧупрун, Л. О.; Чупрун, Л. А.; Chuprun, L.
2005Множинність бактеріоцинів Erwinia carotovoraТовкач, Ф. І.; Товкач, Ф. И.; Tovkach, F.; Максименко, Л. О.; Максименко, Л. А.; Maksimenko, L.; Балко, О. Б.; Балко, А. Б.; Balko, A.
27-Янв-2020Спосіб визначення антибактеріальної активності меду відносно Proteus vulgarisЛісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisogurska, О.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, М.; Шиманська, В. В.; Шиманская, В. В.; Shymanska, V.; Лисенко, О. М.; Лысенко, О. Н.; Lysenko, O.; Діхтяр, О. О.; Дихтяр, Е. А.; Dyhtyar, O.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychyk, V.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.; П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskivskiy, V.; Шуляр, Альона Л.; Шуляр, Алена Л.; Shulyar, Alyona; Шуляр, Аліна Л.; Шуляр, Алина Л.; Shulyar, Alina
27-Янв-2020Спосіб визначення антибактеріальної активності меду відносно Staphylococcus aureusЛісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisogurska, О.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.
12-Ноя-2018Спосіб визначення антибактеріальної активності меду відносно до Proteus vulgarisЛісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisogurska, О.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, М.; Шиманська, В. В.; Шиманская, В. В.; Shymanska, V.; Лисенко, О. М.; Лысенко, О. Н.; Lysenko, O.; Діхтяр, О. О.; Дихтяр, Е. А.; Dyhtyar, O.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychyk, V.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.; П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskivskiy, V.; Шуляр, Альона Л.; Шуляр, Алена Л.; Shulyar, Alyona; Шуляр, Аліна Л.; Шуляр, Алина Л.; Shulyar, Alina
26-Ноя-2018Спосіб визначення антибактеріальної активності меду відносно до Escherichia coliЛісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisogurska, О.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, М.; Шиманська, В. В.; Шиманская, В. В.; Shymanska, V.; Лисенко, О. М.; Лысенко, О. Н.; Lysenko, O.; Діхтяр, О. О.; Дихтяр, Е. А.; Dyhtyar, O.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychyk, V.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.; П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskivskiy, V.; Шуляр, Альона Л.; Шуляр, Алена Л.; Shulyar, Alyona; Шуляр, Аліна Л.; Шуляр, Алина Л.; Shulyar, Alina
27-Янв-2020Спосіб визначення антибактеріальної активності меду по відношенню до Klebsiella pneumoniaeЛісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisogurska, О.; Лісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.
Отображение результатов 1 до 20 из 24
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет