DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Нестерчук, И. К.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 38 до 45 из 45
< назад 
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструктНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктівНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2016Стан природного середовища, заходи та перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофиНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туристичній діяльностіТарасова, В. В.; Tarasova, V.; Нестерчук, І. К.; Nesterchuk, I.; Нестерчук, И. К.; Ковалевська, І. М.; Kovalevska, I.; Ковалевская, И. Н.; Мартинчук, І. В.; Martynchuk, I.; Мартынчук, И. В.
2014Територія та ресурси: проблеми та перспективи розвитку Правобережного ПоліссяНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризмуНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2018Фізико-географічне районування Правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризмуНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Формування та використання інтеграційних взаємозв’язків в гастрономічному туризміНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
Отображение результатов 38 до 45 из 45
< назад 

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет