DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Kovalchuk, O.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 46 до 65 из 66
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1999Регіональні особливості ринку яловичиниДудяк, Р.; Dudyak, R.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
1998Резерви підвищення ефективності виробництва екологічно чистої яловичини за рахунок раціональної годівлі тваринКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Ковальчук, А. Д.; Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
2009Розвиток зовнішньоторговельних перспектив агропродовольчої сфери України в сучасному глобалізованому світіСкидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2013Розвиток малого бізнесу на місцевому рівніСкидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Янчевський, В. Л.; Yanchevskyi, V.; Судак, Г. В.; Sudak, G.; Лисогор, Ю. І.; Lysogor, Yu.; Булуй, О. Г.; Buluy, O.; Левківська, Л. М.; Levkivska, L.
2012Розвиток підприємництва у сільській місцевостіМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Скидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Янчевський, В. Л.; Yanchevsky, V.; Судак, Г. В.; Sudak, G.; Жерибор, Л. Л.; Zherybor, L.
2014Роль господарств населення у виробництві молока та м'яса ВРХКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2005Роль економічного аналізу у підготовці висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору економікиКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
2006Роль прибутку в сучасних умовах економіки регіонуКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2011Світовий досвід управління безпечністю молоко та м'ясопродуктівКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2012Стратегічні напрями розвитку скотарства в УкраїніМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Розумей, Т. М.; Rozumey, T.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Світлишин, І. І.; Svitlyshyn, I.
2014Тенденції і перспективи органічного виробництва молоко- та м‘ясопродукціїКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2014Трансформація галузі скотарства до ринкових умовМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2014Управління розвитком скотарства в ринкових умовахКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2001Фактори зниження собівартості яловичини в господарствах Житомирського регіонуМикитюк, В. М.; Mykytyuk, V.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2005Формування аграрної політики продовольчої безпеки в УкраїніСкидан, О. В.; Skydan, O.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2005Формування економічної активності сільського населенняТищенко, С. В.; Tyshchenko, S.; Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2002Формування попиту на м'ясо великої рогатої худобиКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2002Формування регіонального ринку м'яса великої рогатої худобиКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2002Формування регіонального ринку м’яса великої рогатої худобиКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.
2009Функціонування Екстеншн-служби державного університету Північної Дакоти (США): досвід для УкраїниКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Поплавський, П. Г.; Poplavskyy, P.
Отображение результатов 46 до 65 из 66
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет