DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Миколенко, С. Ю.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, S.; Миколенко, С. Ю.; Aliieva, O.; Алієва, О. Ю.; Aliiev, E.; Алієв, Е. Б.; Pivovarov, O.; Півоваров, О. А.
2019Отримання поп-зерна із вітчизняних сортів соргоТимчак, Д. О.; Tymchak, D.; Миколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.; Середа, В. І.; Sereda, V.; Бурій, Д. О.; Burii, D.; Біленко, А. О.; Bilenko, A.
2018Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хлібаМиколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.; Гезь, Я. В.; Hez, Ya.; Омельченко, М. Ю.; Omelchenko, M.; Чернобривець, Р. О.; Chernobryvets, R.
2019Перспективи виробництва їстівного еко-посуду в УкраїніМиколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.; Чорней, К. А.; Chornei, K.; Мосійко, Д. О.; Mosiiko, D.
2018Повітряне сорго – перспективний зерновий продуктМиколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.; Тимчак, Д. О.; Tymchak, D.; Куянов, Ю. Ю.; Kuianov, Yu.; Окселенко, О. М.; Okselenko, O.
2019Розробка та розширення асортименту кондитерських виробів з нутового борошнаКалина, В. С.; Kalyna, V.; Миколенко, С. Ю.; Mykolenko, S.; Кузьо, О. С.; Kuzo, O.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет