DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13710

Название: Технологія виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області
Другие названия: The technology of dry milk production in the conditions of LLC "Rikhalskiy dry milk factory" of Zhytomyr region
Авторы: Овсійчук, А. О.
Ovsiichuk, A.
Ключевые слова: технологія виробництва
production technology
сухе молоко
milk powder
тривалість зберігання
duration of storage
температура зберігання
storage temperature
запах
smell
колір
color
збереженість
preservation
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Овсійчук А. О. Технологія виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 43 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі проаналізовано технологію виробництва сухого молока в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Житомирської області та досліджено вплив факторів на показники якості дослідних зразків. Зокрема, досліджено вплив підвищення вологості зразків сухого молока на їх вологовбирність, вплив температури (4, 20, 37 оС) та часу зберігання (3, 6, 9, 12 тижнів) дослідних зразків на показники якості сухого молока, оцінено вплив типу тари (паперові контейнери, скляні банки з металевими гвинтовими кришками, жерстяні контейнери) на тривалість зберігання сухого молока.
In the qualification work, the technology of dry milk production in the conditions of LLC "Rikhalskiy Dry Milk Plant" of Zhytomyr Region was analyzed and the influence of factors on the quality indicators of experimental samples was investigated. In particular, the effect of increasing the humidity of dry milk samples on their moisture absorption, the effect of temperature (4, 20, 37 oC) and storage time (3, 6, 9, 12 weeks) of experimental samples on the quality indicators of dry milk was evaluated, the influence of the type of container (paper containers, glass jars with metal screw caps, tin containers) for the duration of storage of dry milk.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13710
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ovsiichuk_AO_KR_204_2023.pdf778,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет