Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13891
|
Название: | Санітарно-гігієнічні вимоги отримання молока в умовах навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського університету |
Другие названия: | Sanitary and hygienic requirements for obtaining milk in the conditions of the educational and scientific laboratory of animal husbandry of the Polissya National University |
Авторы: | Смірнов, О. А. Smirnov, O. |
Ключевые слова: | молоко milk сировина raw materials процес доїння milking process первинна обробка primary processing показник indicator |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Смірнов О. А. Санітарно-гігієнічні вимоги отримання молока в умовах навчально-наукової лабораторії тваринництва Поліського університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський університет, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. І. – Житомир, 2023. – 31 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано технологію, основні правила та
санітарно-гігієнічні норми до отримання молока-сировини в умовах навчально-
наукової лабораторії тваринництва Поліського національного університету.
Зокрема, досліджено процес доїння, первинної обробки, органолептичних та
фізико-хімічних показників молока. The qualification work analyzed the technology, basic rules and sanitary and
hygienic norms for obtaining raw milk in the conditions of the educational and
scientific laboratory of animal husbandry of the Polissya National University. In
particular, the process of milking, primary processing, organoleptic and physico-
chemical indicators of milk were investigated. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13891 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|