DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13917

Название: Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області
Другие названия: Features of the Dutch cheese production technology at PE "Izyaslavmolproduct" in Khmelnytsky region
Авторы: Михайлов, Н. Т.
Mikhailov, N.
Ключевые слова: технологія
тechnology
сири
сheeses
сировина
raw materials
молоко
milk
дозрівання
ripening
ферменти
enzymes
якість
quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Михайлов Н. Т. Особливості технології виробництва сиру «Голландський» на ПП «Ізяславмолпродукт» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 39 с.
Аннотация: Встановлено, що для подальшого розвитку сироробної галузі підприємства необхідно враховувати такі ключові аспекти: вирішення проблеми з постачанням сировини, впровадження новітніх і ефективних технологій та обладнання, використання ефективних бактеріальних препаратів і молокозсідальних ферментів під час виробництва сиру, а також впровадження комплексу заходів з метою вирішення екологічних проблем.
It is established that for the further development of the cheese-making industry of an enterprise, the following key aspects should be taken into account: solving the problem of raw material supply, introducing the latest and most efficient technologies and equipment, using effective bacterial preparations and milk curdling enzymes in cheese production, as well as implementing a set of measures to solve environmental problems.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13917
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mikhailov_NT_KR_204_2023.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет