Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13939
|
Название: | Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of sweet cream butter production technology in the conditions of SE "Starokonstiantynivsky Milk Plant" in Zhytomyr |
Авторы: | Шатківська, С. С. Shatkivska, S. |
Ключевые слова: | масло butter метод збивання churning method якість quality поживна цінність nutritional value вміст вологи moisture content |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Шатківська С. С. Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 39 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження технологічних особливостей виробництва масла методом збивання вершків в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод». Представлено асортимент продукції ДП «Староконстянтинівський молочний завод», здійснено оцінку якості солодковершкового масла з різним відсотком вмісту жиру, проведено оцінку упаковки, органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних якостей продукту. The qualification work presents the results of research into the technological features of butter production using the method of whipping cream under the conditions of the State Enterprise "Starokonstiantynivsky Milk Plant". The range of products of SE "Starokonstiantynivskyi Milk Plant" was presented, the quality of licorice butter with different percentages of fat content was evaluated, the packaging, organoleptic, physico-chemical and microbiological qualities of the product were evaluated. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13939 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|