DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14949

Название: Інноваційна технологія виробництва морозива та оцінка його якості в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Innovative technology of ice cream production and assessment of its quality in the conditions of JSC «Zhytomyr Butter Plant»
Авторы: Гончарук, А. С.
Goncharuk, A. S.
Ключевые слова: морозиво
ice cream
стабілізаційні системи
stabilization systems
споживчі властивості
consumer properties
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гончарук А. С. Інноваційна технологія виробництва морозива та оцінка його якості в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 46 с.
Аннотация: При виробництві морозива в складі рецептури включають стабілізаційні системи, основним призначенням яких є формування заданої структури готового продукту. В даний час підприємство АТ «Житомирський маслозавод» при виготовленні морозива використовує готові суміші − системи стабілізаторів і емульгаторів. Застосування стабілізаційних систем для морозива дозволяє виробнику отримати бажану збитість суміші, зберегти споживчі властивості готового продукту тривалий час і, що найбільш привабливо для споживача − мати високу термостійкість морозива.
In the production of ice cream in the formulation include stabilization systems, the main purpose of which is the formation of a given structure of the finished product. Currently, the company «Three Bears» in the manufacture of ice cream uses ready-made mixtures − systems of stabilizers and emulsifiers. The use of ice cream stabilization systems allows manufacturers to obtain the desired consistency of the mixture, to preserve the consumption properties of the finished product for a long time, and, most attractive to the consumer, to have high ice cream heat resistance.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14949
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Honcharuk_AS_KR_204_2023.pdf2,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет