Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14984
|
Название: | Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району |
Другие названия: | Technological features of slaughtering halal animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr district |
Авторы: | Матвійчук, Д. І. Matviichuk, D. |
Ключевые слова: | м’ясна сировина raw meat халяль halal забій тварин animal slaughter якість quality безпечність safety |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Матвійчук Д. І. Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 43 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей забою тварин, які вирощені і забиті по типу халяль в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». Досліджена господарська діяльність та асортимент продукції ТОВ «Еком’ясо Полісся». В умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» проаналізовано холодовий ланцюг халяльної яловичини, вимоги до якості та безпеки яловичини халяль, забій тварин за типом халяль, оцінка якості м’яса та субпродуктів тварин, які вирощені та забиті по типу халяль, джерела постачання тварин для забою тварин по типу халяль. The qualification paper presents the results of research on the technological features of the slaughter of animals that are raised and slaughtered according to the halal method in the conditions of "Ekom'yaso Polissya" LLC. The economic activity and range of products of "Ekom'yaso Polissya" LLC were studied. In the conditions of "Ekom'yaso Polissia" LLC, the cold chain of halal beef, requirements for the quality and safety of halal beef, the slaughter of animals according to the halal type, the assessment of the quality of meat and offal of animals that are raised and slaughtered according to the halal type, sources of supply of animals for Halal animal slaughter. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14984 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|