DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14984

Название: Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району
Другие названия: Technological features of slaughtering halal animals in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr district
Авторы: Матвійчук, Д. І.
Matviichuk, D.
Ключевые слова: м’ясна сировина
raw meat
халяль
halal
забій тварин
animal slaughter
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Матвійчук Д. І. Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 43 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей забою тварин, які вирощені і забиті по типу халяль в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». Досліджена господарська діяльність та асортимент продукції ТОВ «Еком’ясо Полісся». В умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» проаналізовано холодовий ланцюг халяльної яловичини, вимоги до якості та безпеки яловичини халяль, забій тварин за типом халяль, оцінка якості м’яса та субпродуктів тварин, які вирощені та забиті по типу халяль, джерела постачання тварин для забою тварин по типу халяль.
The qualification paper presents the results of research on the technological features of the slaughter of animals that are raised and slaughtered according to the halal method in the conditions of "Ekom'yaso Polissya" LLC. The economic activity and range of products of "Ekom'yaso Polissya" LLC were studied. In the conditions of "Ekom'yaso Polissia" LLC, the cold chain of halal beef, requirements for the quality and safety of halal beef, the slaughter of animals according to the halal type, the assessment of the quality of meat and offal of animals that are raised and slaughtered according to the halal type, sources of supply of animals for Halal animal slaughter.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/14984
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Matviichuk_DI_KR_204_2023.pdf1,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет