DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15899

Название: Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир
Другие названия: Analysis of production technology and assortment of dairy products of the State Enterprise «Starokonstantinovsky Dairy Plant», Zhytomyr
Авторы: Данчишак, П. І.
Danchyshak, P.
Ключевые слова: технологія
тechnology
асортимент
assortment
продукція
products
якість
quality
переробка
processing
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Данчишак П. І. Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: Робота присвячена вивченню асортиментного складу молочних продуктів підприємства, технологічним аспектам її виробництва, вимогам до сировини та готового продукту. В умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» строго дотримуються технологій переробки молока, що забезпечує виробництво високоякісної молочної продукції, а використання високовиробничого обладнання сприяє збільшенню виходу продукції та поліпшенню її якості. Це включає безперервно діючі стерилізатори, апарати з програмним управлінням, розфасувально-пакувальні та розливні лінії.
The work is devoted to the study of the assortment composition of dairy products of the enterprise, technological aspects of its production, requirements for raw materials and finished products. Starokostiantynivsky Dairy Plant strictly adheres to milk processing technologies that ensure the production of high-quality dairy products, and the use of high-performance equipment helps to increase product yield and improve its quality. This includes continuously operating sterilizers, program-controlled machines, filling and packaging and bottling lines.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15899
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Danchyshak_PI_KR_204_2024.pdf1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет