Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15899
|
Название: | Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир |
Другие названия: | Analysis of production technology and assortment of dairy products of the State Enterprise «Starokonstantinovsky Dairy Plant», Zhytomyr |
Авторы: | Данчишак, П. І. Danchyshak, P. |
Ключевые слова: | технологія тechnology асортимент assortment продукція products якість quality переробка processing |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Данчишак П. І. Аналіз технології виробництва та асортименту молочної продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 40 с. |
Аннотация: | Робота присвячена вивченню асортиментного складу молочних продуктів підприємства, технологічним аспектам її виробництва, вимогам до сировини та готового продукту. В умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» строго дотримуються технологій переробки молока, що забезпечує виробництво високоякісної молочної продукції, а використання високовиробничого обладнання сприяє збільшенню виходу продукції та поліпшенню її якості. Це включає безперервно діючі стерилізатори, апарати з програмним управлінням, розфасувально-пакувальні та розливні лінії. The work is devoted to the study of the assortment composition of dairy products of the enterprise, technological aspects of its production, requirements for raw materials and finished products. Starokostiantynivsky Dairy Plant strictly adheres to milk processing technologies that ensure the production of high-quality dairy products, and the use of high-performance equipment helps to increase product yield and improve its quality. This includes continuously operating sterilizers, program-controlled machines, filling and packaging and bottling lines. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/15899 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|