DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16003

Название: Оцінка якості м'ясної сировини в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of the quality of meat raw materials in the conditions of LLC "Ekom'yaso Polissya" of Zhytomyr region
Авторы: Лазар, Д. Ю.
Lazar, D.
Ключевые слова: забій тварин
animal slaughter
м’ясна сировина
raw meat
якість
quality
безпечність
safety
механічний спосіб оглушення
mechanical method of stunning
електрооглушення
electric stunning
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Лазар Д. Ю. Оцінка якості м'ясної сировини в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2024. – 41 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі подані результати досліджень стосовно оцінки якості м'ясної сировини в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся». Досліджувалася господарська діяльність та асортимент продукції ТОВ «Еком’ясо Полісся». В умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» вивчено та досліджено вимоги щодо якості та безпечності м’ясної сировини, проаналізовано етапи процесу забою сільськогосподарських тварин, оцінено якість м’яса та субпродуктів тварин, залежно від способу оглушення сільськогосподарських тварин.
The qualification paper presents the results of research on the evaluation of the quality of meat raw materials in the conditions of "Ekom'yaso Polissya" LLC. The economic activity and range of products of "Ekom'yaso Polissya" LLC were studied. In the conditions of "Ekom'yaso Polissya" LLC, the requirements for the quality and safety of meat raw materials were studied and researched, the stages of the slaughtering process of farm animals were analyzed, the quality of meat and animal by-products was evaluated, depending on the method of stunning farm animals.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16003
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lazar_DYu_KR_204_2024.pdf746,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет