DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16126

Название: Технологічні особливості виготовлення глазурованих сирків в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир
Другие названия: Technological features of production of glazed cheeses in the conditions of JSC "Zhytomyr Butter Plant", Zhytomyr
Авторы: Пуздрач, К. С.
Puzdrach, K.
Ключевые слова: технологія
technology
глазуровані сирки
glazed curds
сировина
raw materials
сир кисломолочний
cottage cheese
наповнювачі
fillers
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пуздрач К. С. Технологічні особливості виготовлення глазурованих сирків в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Мамченко В. Ю. – Житомир, 2024. – 40 с.
Аннотация: У роботі було проведено аналіз сучасних наукових джерел, присвячених питанням виробництва глазурованих сирків на сьогоднішній день. Встановлено, що сирок – це індивідуально упакований шматочок сиркового продукту, створеного з кисломолочного сиру, виробленого з пастеризованого молока. До його складу додаються вершки, вершкове масло, різні наповнювачі та харчові добавки. Він призначений для безпосереднього вживання, а не для подальшої обробки. Також досліджено асортимент глазурований сирків та їх технологічні особливості виробництва в АТ «Житомирський маслозавод».
This paper analyzes modern scientific sources on the production of glazed cheese curds to date. It has been established that a curd is an individually packaged piece of cheese product made from cottage cheese produced from pasteurized milk. It contains cream, butter, various fillers and food additives. It is intended for direct consumption, not for further processing. The assortment of glazed cheeses and their technological features of production at Zhytomyr Butter Plant JSC are also studied.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16126
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Puzdrach_ KS_KR_204_2024.pdf1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет