Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16328
|
Название: | Технологічні аспекти переробки свинячої шкіри в умовах ФОП «Бєлан І. Ю.», м. Запоріжжя |
Другие названия: | Technological aspects of pig skin processing in the cconditions of the FOP «Belan I. Yu.», Zaporizhzhia |
Авторы: | Іванюк, В. Г. Ivanyuk, V. G. |
Ключевые слова: | свинина рork переробка processing технологія technology обладнання equipment готова продукція finished products |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Іванюк В. Г. Технологічні аспекти переробки свинячої шкіри в умовах ФОП «Бєлан І. Ю.», м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 41 с. |
Аннотация: | Встановлено, що при переробці вторинної продукції свинарства – шкіри, з метою отримання якісної та безпечної продукції для споживання, необхідно правильно обирати середовище для її обсмажування. Розроблена технологічна схема виробництва снеків, де в якості жиру рекомендовано використовувати свинячий жир. Визначені критичні контрольні точки технологічного процесу виробництва снеків із свинячої шкіри. It was established that during the processing of secondary products of pig farming - skin, in order to obtain high-quality and safe products for consumption, it is necessary to correctly choose the environment for roasting them. A technological scheme for the production of snacks has been developed, where it is recommended to use pork fat as fat. The critical control points of the technological process of the production of pork skin snacks are determined. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16328 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|