DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16488

Название: Удосконалення технології переробки воскової сировини та виробництво вощини на пасіці виробничого типу
Другие названия: Improving the technology of processing wax raw materials and production of wax at a production apiary
Авторы: Заровний, М. М.
Zarovnyi, M.
Ключевые слова: воскосировина
raw wax materials
технології
technologies
якість вощини
wax quality
мінеральні та органічні домішки
mineral and organic impurities
ефективність роботи бджіл
bee work efficiency
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Заровний М. М. Удосконалення технології переробки воскової сировини та виробництво вощини на пасіці виробничого типу : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2024. – 43 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі висвітлені результати дослідження впливу ґатунку воскосировини та технології її переробки на якість вощини. Вияснили вплив деяких фальсифікуючих мінеральних та органічних домішок на фізико-хімічні показники воску та якість вощини. Виділили органолептичні та хімічні методи контролю за фальсифікатом мінерального та органічного походження.
In the qualification work, the results of research of influence of quality of wax raw material on quality of a wax are covered. Control of organoleptic and chemical indicators of adulterants. The effect of falsifying mineral and organic impurities on the physico-chemical parameters of wax and the quality of the wax were investigated.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16488
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zarovnyi_MM_KR_204_2024.pdf1,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет