DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16630

Название: Якість та безпечність молочної сировини в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області
Другие названия: The quality and safety of dairy raw materials in the conditions of the "Yerchyki" PAF of the Zhytomyr region
Авторы: Федосенко, О. В.
Fedosenko, O.
Ключевые слова: показники якості
quality indicators
показники безпечності
safety indicators
молочна сировина необроблена
unpasteurized milk raw materials
ґатунок молочної сировини
type of milk raw materials
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Федосенко О. В. Якість та безпечність молочної сировини в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2024. – 38 с.
Аннотация: За результатами експериментальних досліджень у кваліфікаційній роботі проаналізовано господарську діяльність ПАФ «Єрчики» Житомирської області, оцінено стан первинної обробки молочної сировини, встановлено та досліджено фактори, які мають вплив на показники якості та безпечності молочної сировини, визначено молочну продуктивність корів та досліджено фізико-хімічні показники якості та безпечності молочної сировини в залежності від періоду лактації та пори року. Визначено ґатунок та сортність молочної сировини, яка виробляється в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області у різні пори року.
Based on the results of experimental research, the qualification work analyzed the economic activities of the Yerchyki Dairy Farm in Zhytomyr region, assessed the state of primary processing of dairy raw materials, identified and investigated factors that affect the quality and safety indicators of dairy raw materials, determined the milk productivity of cows, and investigated the physicochemical quality indicators of dairy raw materials, depending on the lactation period and season. To establish the grade of dairy raw materials produced in the conditions of the Yerchyki Dairy Farm in Zhytomyr region at different times of the year.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16630
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Fedosenko_OV_KR_204_2024.pdf603,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет