|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17469
|
| Название: | Технологія виробництва твердих сичужних сирів в умовах ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка) |
| Другие названия: | Production technology of hard rennet cheeses in the conditions of Organic Milk LLC (Baranivka) |
| Авторы: | Гела, В. О. Hela, V. |
| Ключевые слова: | сироваріння cheese making тверді сири hard cheeses сичужні сири rennet cheeses технологія виробництва production technology молоко milk якісні показники сиру cheese quality indicators контроль виробництва production control |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Гела В. О. Технологія виробництва твердих сичужних сирів в умовах ТОВ «Органік Мілк» (м. Баранівка) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2025. – 46 с. |
| Аннотация: | Тверді сичужні сири компанії «Органік Мілк» пройшли оцінювання та відповідають усім вимогам якості, передбаченим нормативною документацією, зокрема за смаком та іншими органолептичними показниками. Виробничий процес контролюється на всіх етапах, включаючи критичні точки, такі як температурний і вологісний режими, рівень рН, а також окомірний та дегустаційний аналіз. Технологія виготовлення цих сирів не потребує значних змін або додаткового обладнання, однак можливе покращення рецептури шляхом надання їм пробіотичних властивостей і зменшення терміну дозрівання. The hard rennet cheeses produced by Organic Milk have been evaluated and meet all the quality requirements stipulated by regulatory documents, in particular in terms of taste and other organoleptic indicators. The production process is controlled at all stages, including critical points such as temperature and humidity, pH, as well as visual and tasting analysis. The manufacturing technology of these cheeses does not require significant changes or additional equipment, but it is possible to improve the recipe by giving them probiotic properties and reducing the maturation period. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17469 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|