Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике аскорбінова кислота
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2013 | Вміст аскорбінової кислоти і каротину у сировині пряно-ароматичних рослин родини Lamiaceae Lindl. | Котюк, Л. А.; Kotyuk, L. |
2019 | Вплив обробки розчином альгінату натрію на плоди вишні під час зберігання | Василишина, О. В.; Vasylyshina, O.; Василишина, Е. В. |
2019 | Застосування методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту заморожених плодів вишні | Василишина, О. В.; Vasylyshyna, O. |
2020 | Зміна біологічно активних речовин плодів вишні протягом зберігання за попередньої обробки полісахаридними композиціями | Василишина, О. В.; Vasylyshуna, O. |
2022 | Переробка і показники якості огірків | Мазур, М. В.; Mazur, M. |
2010 | Смородиновий бруньковий кліщ | Бакалова, А. В.; Bakalova, A. |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|