DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике варені ковбаси

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020Напрямки поліпшення поживних властивостей і якості варених ковбас в умовах ТОВ Терещенко А. Г. «Ковбаси Черняхова»Мишук, Р. Ю.; Myshuk, R.
2021Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінатБаранівський, А. А.; Baranovsky, A.
2021Удосконалення технологій виробництва ковбаси лікарської ТМ «М’ясна гільдія» м. ЖитомирМазур, Є. М.; Mazur, E.
2014Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської областіВербельчук, С. П.; Жуковська, Т. І.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет