DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике поживна цінність

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. ЖитомирШатківська, С. С.; Shatkivska, S.
2023Морфологічні особливості блакитної тиляпії при інтенсивному вирощуванніПилипчук, О. В.; Pylypchuk, O.
2023Особливості ефективності використання люпину і сорго в комбікормах для молоді осетрових і коропаСтороженко, А. І.; Storozhenko, A. I.
2023Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської областіКуба, Б. В.; Kuba, B.
2024Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. ЖитомирЧорна, С. С.; Chorna, S.
2008Ферментні препарати в раціонах курей-несучокГарбажій, К. С.; Гарбажий, К. С.; Garbazhiy, K.; Карунський, О. Й.; Карунский, О. Й.; Karunsky, O.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет