Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике поживна цінність
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Аналіз технології виробництва солодковершкового масла в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир | Шатківська, С. С.; Shatkivska, S. |
2023 | Морфологічні особливості блакитної тиляпії при інтенсивному вирощуванні | Пилипчук, О. В.; Pylypchuk, O. |
2023 | Особливості ефективності використання люпину і сорго в комбікормах для молоді осетрових і коропа | Стороженко, А. І.; Storozhenko, A. I. |
2023 | Оцінка безпечності та якості вершкового масла в умовах ТОВ «Шумський маслозавод» Тернопільської області | Куба, Б. В.; Kuba, B. |
2024 | Технологічні особливості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ "ТД Мар'ян", м. Житомир | Чорна, С. С.; Chorna, S. |
2008 | Ферментні препарати в раціонах курей-несучок | Гарбажій, К. С.; Гарбажий, К. С.; Garbazhiy, K.; Карунський, О. Й.; Карунский, О. Й.; Karunsky, O. |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|