DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике субпродукти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка продуктів забою великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Струбчевська, В. С.; Strubchevska, V.
2021Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської областіСупрун, П. С.; Suprun, P.
2021Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінатБаранівський, А. А.; Baranovsky, A.
2023Технологічні особливості забою сільськогосподарських тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської областіЧернюк, Д. О.; Cherniuk, D.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет