Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике якість м’яса
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2000 | Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби | Паламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T. |
2016 | Кролівництво – одна із найперспетивніших галузей тваринництва у розвитку національного виробництва | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2018 | Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні | Котелевич, В. А.; Кothelevych, V. |
2012 | М’ясна продуктивність і якість м’яса бугайців різних генотипів | Ткачук, В. П.; Tkachuk, V.; Сірацький, Й. З.; Сирацький, И. З.; Siratskyy, J.; Кадиш, В. О.; Kadysh, V. |
2016 | Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населення | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|