DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике livestock

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 19 из 19
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012Аналіз концентрації поголів’я великої рогатої худоби в контексті впливу на ринок продукції скотарства Житомирської областіВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.
2017Ефективність інновацій комплексного використання відходів харчової промисловостіТимчак, В. С.; Тымчак, В. С.; Tymchak, V.
2015Ефективність функціонування багатопрофільного сільськогосподарського підприємстваГолуб, Г. А.; Golub, G.; Кухарець, С. М.; Kukharets, S.
2015Ефективність функціонування багатопрофільного сільськогосподарського підприємстваКухарець, С. М.; Kukharets, S.
2021Зростання якості м’ясопродукції в контексті формування продовольчої безпеки УкраїниЧаюн, В. М.; Chaiun, V.
2015Історичні аспекти будівництва тваринницьких приміщеньГерук, С. М.; Geruk, S.; Сукманюк, О. М.; Sukmaniuk, O.
2009Комплексна програма розвитку сільського господарства Житомирської області у 2009-2010 роках та на період до 2015 рокуДейсан, М. М.; Deysan, M.; Дідківський, М. П.; Didkivskyy, M.; Данкевич, Є. М.; Dankevych, Ye.; Бабич, Л. Ф.; Babich, L.; Мінькач, В. А.; Minkach, V.; Головня, В. І.; Golovnya, V.; Славінський, В. К.; Slavinsky, V.; Вареник, С. О.; Varenyk, C.; Дідківський, В. О.; Didkivskyy, V.; Самчук, О. Г.; Samchuk, A.; Кондратюк, М. В.; Kondratyuk, M.
2019Кон’юнктура ринку м’яса в контексті формування продовольчої безпекиДанилюк, Я. О.; Danylyuk, Ya.
2014Кормовиробництво як необхідна складова стратегії розвитку міжгалузевої інтеграціїДанкевич, Є. М.; Dankevych, Ye.
2009Моделювання умов виробництва у тваринництвіСлавов, В. П.; Slavov, V.; Фурса, М. І.; Фурса, М. И.; Fursa, М.
2016Основні напрями інноваційного розвитку аграрної галузі ЖитомирщиниТищенко, С. В.; Tishchenko, S.; Наумчук, В. В.; Naumchuk, V.
2020Радіоекологічні аспекти розвитку м’ясопереробної галузі Північних районів ЖитомирщиниБугайчук, О. В.; Bugaychuk, O.
2020Стан відтворення корів в умовах Поліського регіону ВолиніКашуба, О. О.; Kashuba, O.
2015Стан кормовиробництва в агроформуваннях Житомирської областіМартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G.
2020Сучасний стан молочного скотарства на ВолиніРевунець, А. С.; Revunets, А.; Ревунец, А. С.; Веремчук, Я. Ю.; Veremchuk, Ya.; Кашуба, О. О.; Kashuba, O.; Кашуба, А. А.
2017Сучасні тенденції виробництва продукції тваринництва у підприємствах ЖитомирщиниВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.; Микитюк, Д. В.; Mykytyuk, D.
2017Теоретичні основи ефективності виробництва кормівГрабчук, І. Ф.; Grabchuk, I.; Грабчук, И. Ф.; Бугайчук, В. В.; Bugaychuk, V.
2021Технологія виробництва молока в ПСП «Граніт» Житомирської областіПєшкова, Н. О.; Peshkova, N.
2018Узагальнення вимог до виробництва екологічно безпечної продукції тваринництваГолуб, Г. А.; Golub, G.; Марус, О. А.; Marus, O.
Отображение результатов 1 до 19 из 19

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет