DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике slaughter

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка м’яса кролів різновікових груп, вирощених у приватному секторі смт. Ємільчине, Ємільчинського району, Житомирської областіКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2007Ветеринарно-санітарна оцінка м'яса кролів залежно від породи та вікуКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Фещенко, Д. В.; Feschenko, D.; Сахно, Н. В.; Sahno, N.
2010Використання детергентів при виробництві свининиБурлака, В. А.; Burlaka, V.
2023Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської областіКисленко, Я. В.; Kislenko, Y.
2018Кролятина – важливий резерв м’яса в УкраїніКотелевич, В. А.; Кothelevych, V.
2018Різнотипові раціони для бугайців у зоні ПоліссяСавчук, І. М.; Савчук, И. М.; Savchuk, І.; Ковальова, С. П.; Ковалева, С. П.; Kovalova, S.
2022Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.»Васяк, В. Ю.; Vasiak, V.
2020Технологія забою і переробки птиці, великої та малої рогатої худоби відповідно до вимог «Халяль» в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської областіБоричевський, Р. Д.; Borychevsky, R.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет