|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике slaughter
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2016 | Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка м’яса кролів різновікових груп, вирощених у приватному секторі смт. Ємільчине, Ємільчинського району, Житомирської області | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V. |
2007 | Ветеринарно-санітарна оцінка м'яса кролів залежно від породи та віку | Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Фещенко, Д. В.; Feschenko, D.; Сахно, Н. В.; Sahno, N. |
2010 | Використання детергентів при виробництві свинини | Бурлака, В. А.; Burlaka, V. |
2023 | Інноваційні технології процесу забою та первинної обробки туш в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Кисленко, Я. В.; Kislenko, Y. |
2018 | Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні | Котелевич, В. А.; Кothelevych, V. |
2018 | Різнотипові раціони для бугайців у зоні Полісся | Савчук, І. М.; Савчук, И. М.; Savchuk, І.; Ковальова, С. П.; Ковалева, С. П.; Kovalova, S. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2020 | Технологія забою і переробки птиці, великої та малої рогатої худоби відповідно до вимог «Халяль» в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської області | Боричевський, Р. Д.; Borychevsky, R. |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|