|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике біологічна цінність
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2025 | Use of poultry in the production of high-quality baby food products: Literature review | Kurmanakhynova, M.; Курманахинова, М.; Zhaksylykova, G.; Жаксиликова, Г.; Kulazhanov, T.; Кулажанов, Т.; Baybolova, L.; Байболова, Л.; Abzhanova, Sh.; Абжанова, Ш. |
2008 | Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок | Сухаренко, О. І.; Сухаренко, О. И.; Sukharenko, O. |
2022 | Інноваційна технологія виробництва сухої молочної сироватки в умовах ВАТ «Омка» м. Овруч | Пилипчук, Н. М.; Pylypchuk, N. |
2012 | Продовольча безпека у контексті розвитку галузі тваринництва | Славов, В. П.; Slavov, V.; Патарідзе, В. О.; Pataridze, V.; Рудень, О. В.; Ruden, A. |
2020 | Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської області | Данилюк, І. О.; Danyliuk, І. |
2018 | Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель | Сова, Н. А.; Sova, N.; Луценко, М. В.; Lutsenko, M.; Корчмарьов, А. В.; Korchmarov, A.; Андрусевич, К. В.; Andrusevych, K. |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|