DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике качество

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 38
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Caryopsides injury and drying modes while seed preparingDerevjnko, D.; Дерев'янко, Д. А.; Деревянко, Д. А.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, О. М.; Сукманюк, Е. Н.; Derevjnko, O.; Дерев'янко, О. Д.; Деревянко, А. Д.
2018Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспектиМикитюк, В. М.; Mykytiuk, V.; Чугаєвська, С. В.; Chuhaievska, S.; Чугаевская, С. В.
2017Аналіз технологій виробництва пергиП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.
2013Біологічний метод – ефективний напрям захисту проса від хвороб в органічному виробництвіКлючевич, М. М.; Kluchevich, M.; Столяр, С. Г.; Stolar, S.
2013Вдосконалення пневмосепарування в зерноочисній машині та його вплив на травмування і якість насінняДерев'янко, Д. А.; Derevynko, D.; Деревянко, Д. А.; Тарасенко, О. П.; Tarasenko, O.; Оробінський, В. І.; Orobinskiy, V.; Оробинский, В. И.
2017Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки харчових продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2017Використання мультимедійних презентацій під час вивчення спецдисциплінПалій, В. П.; Палий, В. П.; Paliy, V.
2013Влияние технологии очистки меда на его качествоЛисогурская, Д. В.; Lisogurska, D.; Лісогурська, Д. В.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Омелькович, С. П.; Omelkovich, S.
2019Вплив мінеральних речовин та «Нутріселу» на якість молока і молочну продуктивність корівКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Довгій, Ю. Ю.; Dovhiy, Yu.; Довгий, Ю. Ю.; Сеніченко, В. Ю.; Sanichenko, V.; Сениченко, В. Ю.; Довгій, Х. О.; Dovhiy, H.; Довгий, Х. О.
2013Вплив режимів роботи зернового комбайна на втрати, травмування та якість зернаДерев'янко, Д. А.; Derevynko, D.; Деревянко, Д. А.; Тарасенко, О. П.; Tarasenko, O.
2020Вплив робочих елементів вібросепаратора на травмування і якість насіння озимої пшениці та житаДерев’янко, Д. А.; Derevyanko, D.; Деревянко, Д. А.; Поліщук, В. М.; Polischuk, V.; Полищук, В. Н.; Сукманюк, О. М.; Sukmaniuk, O.; Сукманюк, Е. Н.; Дерев’янко, О. Д.; Derevyanko, O.; Деревянко, А. Д.
2018Вплив сортових особливостей на урожайність та якість продукції кабачка в умовах Лісостепу ПравобережногоПаламарчук, І. І.; Palamarchuk, I.; Паламарчук, И. И.
2018Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечністьЛісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Ковальчук, І. В.; Ковальчук, И. В.; Kovalchuk, I.; Кураченко, Н. М.; Кураченко, Н. Н.; Kurachenko, N.; Дорохов, В. І.; Дорохов, В. И.; Dorohov, V.
2016Вплив способу висушування бджолиного обніжжя на його якість та безпечністьЛісогурська, Д. В.; Лисогурская, Д. В.; Lisohurska, D.; Фурман, С. В.; Furman, S.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Лісогурська, О. В.; Лисогурская, О. В.; Lisohurska, O.
2019Вплив технічних засобів на міцність, травмування і якість насіння зернових культурДерев'янко, Д. А.; Derevjnko, D.; Деревянко, Д. А.; Сукманюк, О. М.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, Е. Н.; Чичилюк, С. Б.; Chychylyuk, S.; Дерев'янко, О. Д.; Derevjnko, O.; Деревянко, А. Д.
2020Вплив транспортувальних технічних засобів на травмування і якість насіння зернових культурДерев'янко, Д. А.; Derevianko, D.; Деревянко, Д. А.; Сукманюк, Е. Н.; Sukmaniuk, E.; Сукманюк, О. М.; Чичилюк, С. Б.; Chychylyuk, S.; Дерев'янко, О. Д.; Derevianko, O.; Деревянко, А. Д.; Поліщук, В. М.; Polischuk, V.; Полищук, В. Н.
2018Впровадження міжнародних стандартів якості як шлях посилення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукціїЧугаєвська, С. В.; Chugaevskaya, S.; Чугаевская, С. В.; Василенко, С. В.; Vasylenko, S.; Мармоза, А. Т.; Marmoza, A.
2018Впровадження НПП – європейський вектор підвищення якості і безпечності медуП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, Т.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2017Загрози та вимоги часу до безпеки продуктів бджільництваП’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Pyaskovsky, V.; Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
Отображение результатов 1 до 20 из 38
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет