Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кисломолочні продукти
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Investigation of the influence of milk protein genotype on the process of fermentation of milk curds by mesophilic lactic acid streptococci | Ladyka, V.; Ладика, В.; Bolhova, N.; Болгова, Н.; Huba, S.; Губа, С.; Sokolenko, V.; Соколенко, В.; Skliarenko, Yu.; Скляренко, Ю. |
2023 | Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир | Черваток, Є. Р.; Chervatok, E. |
2022 | Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської області | Липко, П. М.; Lypko, P. |
2024 | Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Фірма «Фавор», м. Київ | Матюшенко, О. О.; Matyushenko, O. |
2024 | Технологія виробництва кисломолочних продуктів з подовженим терміном зберігання в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Данилко, І. О.; Danylko, I. |
2021 | Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Філон, А. В.; Filon, A. |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|