DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кисломолочні продукти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Investigation of the influence of milk protein genotype on the process of fermentation of milk curds by mesophilic lactic acid streptococciLadyka, V.; Ладика, В.; Bolhova, N.; Болгова, Н.; Huba, S.; Губа, С.; Sokolenko, V.; Соколенко, В.; Skliarenko, Yu.; Скляренко, Ю.
2023Аналіз технології виробництва кисломолочної продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод», м. ЖитомирЧерваток, Є. Р.; Chervatok, E.
2022Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської областіЛипко, П. М.; Lypko, P.
2024Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах ТОВ «Фірма «Фавор», м. КиївМатюшенко, О. О.; Matyushenko, O.
2024Технологія виробництва кисломолочних продуктів з подовженим терміном зберігання в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Данилко, І. О.; Danylko, I.
2021Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Філон, А. В.; Filon, A.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет