DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике ковбасні вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020Ветеринарно-санітарна експертиза і ветсаноцінка ковбас, що реалізуються в торгівельній мережі м. ЖитомирЛаріна, К. С.; Larina, K.
2018Використання харчових добавок у ковбасному виробництві та їх вплив на організм людиниТрохименко, В. З.; Trohimenko, V.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Diduh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zacharin, V.
2023Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії ДержпродспоживслужбиБиковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B.
2016Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. ЖитомирВербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Кошлань, Ю. О.; Koshlan, Yu.
2014Удосконалення управління виробництвом продукції в ТОВ «Овручм’ясо» Овруцького району Житомирської областіВербельчук, С. П.; Жуковська, Т. І.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет