DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике продовольственная безопасность

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 35
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017HACCP як бізнес інструмент підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємствКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Ковальчук, А. Д.
2017Providing the food security of UkraineTkachuk, V.; Ткачук, В. І.; Ткачук, В. И.; Yaremova, M.; Яремова, М. І.; Яремова, М. И.; Tarasovych, L.; Тарасович, Л. В.
2008Аграрна політика України в період ринкової трансформаціїСкидан, О. В.; Skydan, O.
2017Гештальтний підхід в управлінні споживчими перевагамиПлотнікова, М. Ф.; Плотникова, М. Ф.; Plotnikova, M.; Присяжнюк, О. Ф.; Prisyzhnyuk, O.
1998Експертна система оптимізації структури посівних площ кормових культур господарства радіоактивно забрудненої зониПриходько, Д. С.; Prykhodko, D.; Славов, В. П.; Slavov, V.
2017Ефективність інновацій комплексного використання відходів харчової промисловостіТимчак, В. С.; Тымчак, В. С.; Tymchak, V.
2020Забезпечення продовольчої безпеки: сучасне бачення та ієрархічні рівніСкидан, О. В.; Skydan, O.; Гринишин, В. Є.; Hrynyshyn, V.; Гринишин, В. Е.
2013Інтеграційні процеси на зерновому ринкуДанкевич, Є. М.; Данкевич, Е. М.; Dankevych, Ye.
2010Конкурентоспроможне ведення сільського господарства в контексті продовольчої безпеки країниГайдучок, Т. С.; Gayduchok, T.
2011Концептуальні засади формування регіональної продовольчої безпеки в умовах глобалізації економікиЗахаріна, О. В.; Zakharina, O.; Яценко, О. М.; Yatsenko, O.
2016Організаційно-економічні форми державної підтримки сільськогосподарських виробниківПивовар, П. В.; Пывовар, П. В.; Pyvovar, P.
2009Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарстваРозумей, Т. М.; Розумей, Т. Н.; Rozumey, T.
2010Оцінка виробництва та споживання продукції скотарстваВасиленко, С. В.; Vasylenko, S.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V.
2020Оцінка рівня соціальної безпеки в умовах поширення коронавірусної інфекції (COVID-19)Скидан, О. В.; Skydan, O.; Николюк, О. М.; Nykolyuk, О.; Николюк, О. Н.; Пивовар, П. В.; Pyvovar, P.; Топольницький, П. П.; Topolnytskyi, P.; Топольницкий, П. П.
2019Оцінка рівня харчування сільського населення радіоактивно забруднених територій у контексті гарантування продовольчої безпекиСкидан, О. В.; Skydan, O.; Романчук, Л. Д.; Romanchuk, L.; Довженко, В. А.; Dovzhenko, V.
2018Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпекиКустовська, А. В.; Кустовская, А. В.; Kustovska, A.; Кустовський, Є. О.; Кустовский, Е. А.; Kustovskyi, Ye.
2015Применение буйволятины в производстве продукции функционального направленияАскерова, А. Н.; Фаталиев, Х. К.
2003Про купівельну спроможність аграрних підприємств як фактор продовольчої безпеки регіонуСкидан, О. В.; Skydan, O.
2002Про особливості розвитку цінової ситуації на споживчому ринку та її вплив на продовольчу безпеку державиСкидан, О. В.; Skydan, O.
2003Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіонуСкидан, О. В.; Skydan, O.
Отображение результатов 1 до 20 из 35
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет