|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике продовольственная безопасность
Отображение результатов 1 до 20 из 35
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | HACCP як бізнес інструмент підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств | Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Ковальчук, А. Д. |
2017 | Providing the food security of Ukraine | Tkachuk, V.; Ткачук, В. І.; Ткачук, В. И.; Yaremova, M.; Яремова, М. І.; Яремова, М. И.; Tarasovych, L.; Тарасович, Л. В. |
2008 | Аграрна політика України в період ринкової трансформації | Скидан, О. В.; Skydan, O. |
2017 | Гештальтний підхід в управлінні споживчими перевагами | Плотнікова, М. Ф.; Плотникова, М. Ф.; Plotnikova, M.; Присяжнюк, О. Ф.; Prisyzhnyuk, O. |
1998 | Експертна система оптимізації структури посівних площ кормових культур господарства радіоактивно забрудненої зони | Приходько, Д. С.; Prykhodko, D.; Славов, В. П.; Slavov, V. |
2017 | Ефективність інновацій комплексного використання відходів харчової промисловості | Тимчак, В. С.; Тымчак, В. С.; Tymchak, V. |
2020 | Забезпечення продовольчої безпеки: сучасне бачення та ієрархічні рівні | Скидан, О. В.; Skydan, O.; Гринишин, В. Є.; Hrynyshyn, V.; Гринишин, В. Е. |
2013 | Інтеграційні процеси на зерновому ринку | Данкевич, Є. М.; Данкевич, Е. М.; Dankevych, Ye. |
2010 | Конкурентоспроможне ведення сільського господарства в контексті продовольчої безпеки країни | Гайдучок, Т. С.; Gayduchok, T. |
2011 | Концептуальні засади формування регіональної продовольчої безпеки в умовах глобалізації економіки | Захаріна, О. В.; Zakharina, O.; Яценко, О. М.; Yatsenko, O. |
2016 | Організаційно-економічні форми державної підтримки сільськогосподарських виробників | Пивовар, П. В.; Пывовар, П. В.; Pyvovar, P. |
2009 | Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства | Розумей, Т. М.; Розумей, Т. Н.; Rozumey, T. |
2010 | Оцінка виробництва та споживання продукції скотарства | Василенко, С. В.; Vasylenko, S.; Микитюк, В. М.; Mykytiuk, V. |
2020 | Оцінка рівня соціальної безпеки в умовах поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) | Скидан, О. В.; Skydan, O.; Николюк, О. М.; Nykolyuk, О.; Николюк, О. Н.; Пивовар, П. В.; Pyvovar, P.; Топольницький, П. П.; Topolnytskyi, P.; Топольницкий, П. П. |
2019 | Оцінка рівня харчування сільського населення радіоактивно забруднених територій у контексті гарантування продовольчої безпеки | Скидан, О. В.; Skydan, O.; Романчук, Л. Д.; Romanchuk, L.; Довженко, В. А.; Dovzhenko, V. |
2018 | Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки | Кустовська, А. В.; Кустовская, А. В.; Kustovska, A.; Кустовський, Є. О.; Кустовский, Е. А.; Kustovskyi, Ye. |
2015 | Применение буйволятины в производстве продукции функционального направления | Аскерова, А. Н.; Фаталиев, Х. К. |
2003 | Про купівельну спроможність аграрних підприємств як фактор продовольчої безпеки регіону | Скидан, О. В.; Skydan, O. |
2002 | Про особливості розвитку цінової ситуації на споживчому ринку та її вплив на продовольчу безпеку держави | Скидан, О. В.; Skydan, O. |
2003 | Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону | Скидан, О. В.; Skydan, O. |
Отображение результатов 1 до 20 из 35
|