DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике consumer properties

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Інноваційна технологія виробництва морозива та оцінка його якості в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Гончарук, А. С.; Goncharuk, A. S.
2021Удосконалення технологій виробництва ковбаси лікарської ТМ «М’ясна гільдія» м. ЖитомирМазур, Є. М.; Mazur, E.
2020Удосконалення технології виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Інкофуд» м. БердичеваФелонюк, Я. О.; Felyunyuk, Ya.
2021Якість і товарний вихід корнеплодів пастернаку посівного залежно від способів зберіганняСмаглій, В. О.; Smagliy, V.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет