Регистрация
Поиск в архиве
Расширенный поиск
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Зарегистрированным:
Обновления на e-mail
Мой архив
ресурсов
Редактировать профиль
Справка
О DSpace
Institutional Repository of Polissia National University
>
Просмотр коллекции по группе - По тематике food additives
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2023
Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир
Шиманська, К. Р.
;
Shymanska, K.
2023
Інноваційні технології виробництва м’ясних продуктів з використанням харчових добавок
Карпінська, А. І.
;
Karpinska, A.
2018
Складові екологічної безпеки продукції хлібопекарських підприємств
Васільцова, О. В.
;
Vasiltsova, O.
;
Васильцова, А. В.
2020
Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області
Бабицький, В. В.
;
Babytskyi, V.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
ISSN 2414-519X
© 2014-2024
Полесский университет