DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике meat quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Growth rate, indicators of slaughter and quality of pork with the additional introduction of a chelated copper complex into the diet of pigsRazanova, O.; Разанова, О. П.; Skoromna, O.; Скоромна, О. І.; Chudak, R.; Чудак, Р. А.; Poberezhets, Yu.; Побережець, Ю. М.; Ohorodnichuk, H.; Огороднічук, Г. М.
2000Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худобиПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2016Кролівництво – одна із найперспетивніших галузей тваринництва у розвитку національного виробництваКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
1970Оцінка плідників чорно-рябої породи за відгодівельними і м’ясними якостями потомківПелехатий, М. С.; Пелехатый, Н. С.; Pelehaty, M.
2016Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населенняКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет