DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике yogurt

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021Біотехнологічні особливості виробництва та оцінка якості безлактозного йогуртуТрохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Kovalchuk, T.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Захарін, В. В.; Zakharin, V.
2020Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської областіШащук, В. В.; Shashchuk, V.
2022Програма годівлі поросят в умовах ТОВ «Селекційний центр свинарства» Київської областіКравець, С. А.; Kravets, S.
2021Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод»Філон, А. В.; Filon, A.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет