Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике yogurt
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Біотехнологічні особливості виробництва та оцінка якості безлактозного йогурту | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Kovalchuk, T.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Захарін, В. В.; Zakharin, V. |
2020 | Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області | Шащук, В. В.; Shashchuk, V. |
2022 | Програма годівлі поросят в умовах ТОВ «Селекційний центр свинарства» Київської області | Кравець, С. А.; Kravets, S. |
2021 | Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Філон, А. В.; Filon, A. |
Отображение результатов 1 до 4 из 4
|