DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Trokhymenko, V.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022The prolonged effect of GLUTAM 1M biologically active preparation on dairy productivity and milk quality of cowsTrokhymenko, V.; Трохименко, В. З.; Kovalchuk, T.; Ковальчук, Т.; Bidenko, V.; Біденко, В. М.; Zakharin, V.; Захарін, В. В.; Pylypchuk, О.; Пилипчук, О.
2021Біотехнологічні особливості виробництва та оцінка якості безлактозного йогуртуТрохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Kovalchuk, T.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Захарін, В. В.; Zakharin, V.
2020Дослідження якості сирого молока із господарств різної форми власностіКовальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2019Ефективність застосування солей і комплексонатів мікроелементів у вирощуванні люпину на радіоактивно забруднених ґрунтахБіденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2019Моніторинг радіонуклідного забруднення харчових продуктів власного виробництва на прикладі Овруцького району Житомирської областіДідух, М. І.; Дидух, М. И.; Didukh, M.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.
2021Продуктивність, якісний склад та радіоактивність молока корів при підгодівлі їх комплексонатами мікроелементівБіденко, В. М.; Bidenko, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Маліцький, В. О.; Malitskyi, V.; Маліцька, А. С.; Malitska, A.; Дейнека, М. В.; Deineka, M.; Пєшкова, Н. О.; Pieshkova, N.
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
2018Характеристика технологічних елементів виробництва органічної продукції скотарстваКальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Дідух, М. І.; Didukh, M.; Біденко, В. М.; Bidenko, V.; Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Степаненко, В. М.; Stepanenko, V.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет