|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике м'ясо
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2024 | Efficiency of using levamisole-based anthelmintics | Paliy, A.; Палій, А.; Rodionova, K.; Родіонова, К.; Кhimych, M.; Хімич, М.; Matsenko, O.; Маценко, О.; Morozov, M.; Морозов, М. |
1996 | Seasonal variation of roe deers meet contamination by radiocaesium at the Ukrainian Polesie | Johanson, К.; Йохансон, К.; Dolgilevich, M.; Долгілевич, М. Й.; Долгилевич, М. Й.; Slavov, V.; Славов, В. П.; Vasenkov, G.; Васенков, Г. І.; Васенков, Г. И.; Borschenko, V.; Борщенко, В. В. |
2018 | Ветеринарно-санітарна оцінка якості та безпеки м'яса і м'ясопродуктів в умовах ТОВ «Ритон» Вінниця | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
2014 | Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовах | Ковальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2021 | Оцінка техніки годівлі службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університету | Коренівська, О. Є.; Korenivska, O. |
2020 | Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області | Бухлицький, Є. О.; Bukhlytskyi, Ye. |
2020 | Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» | Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L. |
15-Ноя-2004 | Спосіб прогнозування прижиттєвого вмісту радіоцезію в м'ясі худоби при випасанні на забруднених радіонуклідами природних пасовищах зони Полісся | Буркат, В. П.; Burkat, V.; Гузєв, І. В.; Гузев, И. В.; Huziev, I.; Кебко, В. Г.; Kebko, V.; Вдовиченко, Ю. В.; Vdovychenko, Yu.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Гринь, О. І.; Гринь, А. И.; Hryn, O.; Янко, Т. С.; Yanko, T. |
2019 | Сравнительная эффективность сорбентов при выведении антибиотиков из организма цыплят-бройлеров для получения экологически чистой продукции | Насонов, И. В.; Насонов, І. В.; Nasonov, I. |
2016 | Сучасний стан та перспективи розвитку галузі кролівництва в Україні | Ковальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Кovalchuk, I.; Ящук, І. В.; Ящук, И. В.; Yashuk, I. |
2006 | Тваринництво Білорусі | Славов, В. П.; Slavov, V.; Шуст, П. Д.; Shust, P. |
2021 | Технологічні особливості годівлі та утримання молодняку службових собак в умовах навчальної лабораторії кінології Поліського національного університету | Полив’яненко, Я. В.; Polyvyanenko, Y. |
2020 | Технологія забою і переробки птиці, великої та малої рогатої худоби відповідно до вимог «Халяль» в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської області | Боричевський, Р. Д.; Borychevsky, R. |
2018 | Якість та безпека м'яса і м'ясних продуктів | Котелевич, В. А.; Кotelevych, V. |
Отображение результатов 1 до 14 из 14
|