DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике мясо

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
1996Seasonal variation of roe deers meet contamination by radiocaesium at the Ukrainian PolesieJohanson, К.; Йохансон, К.; Dolgilevich, M.; Долгілевич, М. Й.; Долгилевич, М. Й.; Slavov, V.; Славов, В. П.; Vasenkov, G.; Васенков, Г. І.; Васенков, Г. И.; Borschenko, V.; Борщенко, В. В.
2018Біологічна цінність м’яса свиней при додаванні у раціон сорбентів природного походженняБасаргін, В. А.; Вasargin, V.; Басаргин, В. А.; Лавринюк, О. O.; Lavrinyuk, O.; Лавринюк, О. А.; Мамченко, В. Ю.; Mamchenko, V.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза і ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою ВРХ у ТОВ «Ритон», ВінницяКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Кучерук, О. Ю.; Kucheruk, O.
2016Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостейСкогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2019Дослідження хімічного складу м’яса органічних курчатКучерук, М. Д.; Kucheruk, M.
2005Ефективність виробництва яловичиниШуст, П. Д.; Shust, P.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Науменко, М. П.; Naumenko, M.
2008Морфологічні дослідження внутрішніх органів мишей, яким згодовували молоко та м’ясо від позитивно реагуючих за РІД на лейкоз корівБілик, Р. І.; Билык, Р. И.; Bilyk, R.; Якубчак, О. М.; Yakubchak, О.; Таран, Т. В.; Taran, Т.; Сердюков, Я. К.; Serdioucov, J.
2014Основи переробки продукції тваринництва в домашніх умовахКовальчук, В. І.; Ковальчук, В. И.; Kovalchuk, V.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Кривий, М. М.; Кривой, М. Н.; Kryvyi, M.; Кальчук, Л. А.; Kalchuk, L.; Біденко, В. М.; Биденко, В. Н.; Bidenko, V.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S.
2015Перспективи розвитку скотарства в аграрних формуваннях Житомирської областіМартинюк, Г. П.; Мартынюк, Г. П.; Martynyuk, G.
2016Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостейКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.
2020Система управління безпекою продуктів харчування (НАССР) в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся»Трохименко, В. З.; Trokhymenko, V.; Дідух, М. І.; Дидух, Н. И.; Didukh, M.; Ковальчук, Т. І.; Ковальчук, Т. И.; Kovalchuk, T.; Захарін, В. В.; Захарин, В. В.; Zakharin, V.; Безверха, Л. М.; Безверха, Л. Н.; Bezverkha, L.
15-Ноя-2004Спосіб прогнозування прижиттєвого вмісту радіоцезію в м'ясі худоби при випасанні на забруднених радіонуклідами природних пасовищах зони ПоліссяБуркат, В. П.; Burkat, V.; Гузєв, І. В.; Гузев, И. В.; Huziev, I.; Кебко, В. Г.; Kebko, V.; Вдовиченко, Ю. В.; Vdovychenko, Yu.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Гринь, О. І.; Гринь, А. И.; Hryn, O.; Янко, Т. С.; Yanko, T.
2019Сравнительная эффективность сорбентов при выведении антибиотиков из организма цыплят-бройлеров для получения экологически чистой продукцииНасонов, И. В.; Насонов, І. В.; Nasonov, I.
2016Сучасний стан та перспективи розвитку галузі кролівництва в УкраїніКовальчук, І. І.; Ковальчук, И. И.; Кovalchuk, I.; Ящук, І. В.; Ящук, И. В.; Yashuk, I.
2006Тваринництво БілорусіСлавов, В. П.; Slavov, V.; Шуст, П. Д.; Shust, P.
2008Якість молока та м’яса сільськогосподарських підприємств Житомирського регіону в контексті євроінтеграційних вимогГрабчук, І. Ф.; Грабчук, И. Ф.; Grabchuk, І.
Отображение результатов 1 до 16 из 16

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет