DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике производство говядины

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2000Виробництво екологічно чистої яловичини в умовах радіоактивного забрудненняПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2019Влияние фронта кормления и различной физической формы рациона на кормовое поведение бычковПучка, М. П.; Puchka, M.; Кирикович, С. А.; Кіріковіч, С. А.; Kirikovich, S.; Шейграцова, Л. Н.; Sheihratsova, L.; Шматко, Н. Н.; Shmatko, N.; Тимошенко, М. В.; Тімошенко, М. В.; Timoshenko, M.; Гурина, Д. В.; Гуріна, Д. В.; Gurina, D.
2016Основи технології виробництва яловичини на промисловій основіТкачук, В. П.; Tkachuk, V.; Табалюк, Я. В.; Tabalyuk, Y.
2004Порівняльна оцінка енергетичної цінності їстівної частини туш бичків української чорно-рябої молочної породи при прив'язному та безприв'язному утриманніЛіцький, В. О.; Litsky, V.; Лицкий, В. О.
2001Проблема виробництва екологічно чистої яловичини та її вирішення в умовах радіоактивного забрудненняПаламарчук, Т. М.; Паламарчук, Т. Н.; Palamarchuk, T.
2008Раціональне використання кормів – економічна основа підвищення ефективності виробництва продукції тваринництваСлавов, В. П.; Slavov, V.; Рудень, О. В.; Ruden’, O.; Шапаренко, Л. В.; Shaparenko, L.
1998Резерви підвищення ефективності виробництва екологічно чистої яловичини за рахунок раціональної годівлі тваринКовальчук, О. Д.; Kovalchuk, O.; Ковальчук, А. Д.; Микитюк, В. М.; Mykytyuk, V.
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет