|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике acidity
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Quality of pea seeds and agroecological condition of soil when using structured water | Mazur, V.; Мазур, В. А.; Tkachuk, O.; Ткачук, О. П.; Pantsyreva, H.; Панцирева, Г. В.; Demchuk, O.; Демчук, О. А. |
2019 | Вплив мінеральних речовин та «Нутріселу» на якість молока і молочну продуктивність корів | Котелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Довгій, Ю. Ю.; Dovhiy, Yu.; Довгий, Ю. Ю.; Сеніченко, В. Ю.; Sanichenko, V.; Сениченко, В. Ю.; Довгій, Х. О.; Dovhiy, H.; Довгий, Х. О. |
2024 | Екологічна оцінка землекористування на території Харитонівської ради Житомирського району | Давидовська, Н. О.; Davydovska, N. |
2020 | Ефективність технології водопідготовки на ПрАТ Коростенський завод МДФ | Вітюк, А. В.; Vityuk, A. |
2014 | Кислотність вмістимого кишківника свиней при згодовуванні бактеріальних препаратів | Кучерявий, В. П.; Kucheriavyi, V. |
2022 | Оцінка показників безпечності та якості молока | Руденко, І. Ю.; Rudenko, I. |
2023 | Оцінка якості молока корів в умовах ДП ДГ «Нова перемога» Житомирської області | Костриця, О. В.; Kostrytsia, O. |
2020 | Поширення та інтенсивність прояву деградаційних процесів і їх вплив на агроекологічний стан орних земель | Нестерчук, Я. В.; Nesterchuk, Ya. |
2022 | Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської області | Липко, П. М.; Lypko, P. |
2020 | Технологія виробництва та оцінка якості солодковершкового масла та спреду в умовах АТ «Житомирський маслозавод» | Шпак, С. О.; Shpak, S. |
2020 | Удосконалення системи автоматизації регулювання кислотності ґрунту при вирощуванні томатів в умовах закритого ґрунту | Остапчук, А. О.; Ostapchuk, A. |
Отображение результатов 1 до 11 из 11
|