|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике feed
Отображение результатов 1 до 20 из 47
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 1999 | Аналіз ефективності виробництва і реалізації м'яса яловичини | Паламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.; Паламарчук, Т. Н. |
2022 | Аналіз технології виробництва молока на прикладі товарних господарств Житомирської області | Солоненко, Є. Л.; Solonenko, E. |
2007 | Біоенергетична продуктивність кормової сівозміни Полісся | Мойсієнко, В. В.; Мойсеенко, В. В.; Moiseyenko, V. |
2014 | Використання злаково-бобових силосів для годівлі бугайців | Степаненко, В. М.; Степаненко, В. Н.; Stepanenko, V. |
2018 | Вплив сонячної інсоляції та високих температур на отруйність кормів для овець | П’ясківський, В. М.; Пясковский, В. М.; Piaskivskiy, V.; Слюсаренко, Ю. Л.; Slyusarenko, Yu. |
2005 | Детергенти цеоліти та алуніти в раціонах свиней, їх вплив на мінеральний склад продуктів забою | Бурлака, В. А.; Burlaka, V.; Сукненко, Т. М.; Suknenko, T. |
2017 | Деякі аспекти органічного свинарства | Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Вербельчук, С. П.; Verbelchuk, S. |
2008 | Забійні якості курчат-бройлерів залежно від умов годівлі | Недашківський, В. М.; Nedashkivsky, V.; Недашковский, В. М.; Слободянюк, Н. М.; Slobodianiuk, N.; Кондратюк, В. М.; Kondratiuk, V. |
2021 | Здійснення рекреаційного рибальства на водному об`єкті на прикладі ставка в с. Гадзинка Житомирського району | Корольчук, В. В.; Korolchuk, V. |
1999 | Зниження собівартості виробництва яловичини – основа зростання її пропозиції | Ковальчук, О. Д.; Kovalchuk, O. |
2000 | Корисна дія корму при згодовуванні кормової добавки мінерол | Ібатуллін, I. I.; Ибатуллин, И. И.; Ibatullin, I.; Сичов, М. Ю.; Сычев, М. Ю.; Sychov, M. |
2008 | Нормативи витрат кормових ресурсів та методологія оцінювання ефективності їх використання у тваринництві | Богданов, Г. О.; Bohdanov, G.; Славов, В. П.; Slavov, V.; Микитюк, Д. М.; Mykytiuk, D.; Фурса, М. Л.; Fursa, M.; Заря, І. В.; Zaria, I.; Рудень, О. В.; Ruden, O.; Рубан, С. Ю.; Ruban, S.; Кравцов, Е. К.; Kravtsov, E.; Кукла, Л. І.; Kukla, L.; Лемешева, М. М.; Lemesheva, M. |
2023 | Обґрунтування основних параметрів змішувача-ферментатора кормів для фермерських господарств | Острогляд, В. О.; Ostroglyad, V. |
2023 | Обґрунтування параметрів установки для очищення води у рибогосподарських підприємствах | Островський, С. В.; Ostrovsky, S. |
2017 | Облік кормів в сільськогосподарських підприємствах | Тобаров, Н. Т.; Tobarov, N. |
2001 | Органічні відходи на основі біоферментації в раціонах молодняка птиці | Бурлака, В. А.; Burlaka, V.; Малинин, Б. М.; Malynyn, B.; Андрійчук, В. Ф.; Андрийчук, В. Ф.; Andriychyk, V.; Ломакин, А. М.; Lomakyn, A. |
2016 | Особливості годівлі коней гуцульської породи | Марчук, О. О.; Marchuk, O.; Марчук, А. А.; Лавринюк, О. О.; Lavrynyuk, O.; Лавринюк, О. А. |
2023 | Особливості ефективності використання люпину і сорго в комбікормах для молоді осетрових і коропа | Стороженко, А. І.; Storozhenko, A. I. |
2020 | Особливості технології виробництва та переробки свинини в умовах ПП «Якімець» Житомирського району Житомирської області | Пакляченко, В. В.; Pakliachenko, V. |
2006 | Особливості формування кормової бази в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області | Мартинчик, О. А.; Мартынчик, О. А.; Martynchik, O. |
Отображение результатов 1 до 20 из 47
|