Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике raw meat
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Моніторинг якості та безпечності м’ясних продуктів в умовах Шепетівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби | Биковський, Б. Ю.; Bykovskyi, B. |
2021 | Оцінка контролю якості та безпечності м'ясної сировини в умовах ПП «Якімець В.І.» Житомирської області | Супрун, П. С.; Suprun, P. |
2024 | Оцінка якості м'ясної сировини в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Лазар, Д. Ю.; Lazar, D. |
2022 | Технологічна оцінка якості м’ясної продукції за різних способів оглушення тварин в умовах ФОП «Якімець В. І.» | Васяк, В. Ю.; Vasiak, V. |
2024 | Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком'ясо Полісся» Житомирської області | Бетке, В. О.; Betke, V. |
2023 | Технологічні особливості забою халяльних тварин в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирського району | Матвійчук, Д. І.; Matviichuk, D. |
2016 | Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ВТФ «Мар’ян» м. Житомир | Вербельчук, Т. В.; Verbelchuk, T.; Кошлань, Ю. О.; Koshlan, Yu. |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|