DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Котелевич, В. А.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 14 до 33 из 44
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Вплив мінеральних речовин та «Нутріселу» на якість молока і молочну продуктивність корівКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Довгій, Ю. Ю.; Dovhiy, Yu.; Довгий, Ю. Ю.; Сеніченко, В. Ю.; Sanichenko, V.; Сениченко, В. Ю.; Довгій, Х. О.; Dovhiy, H.; Довгий, Х. О.
1999Вплив різних рівнів іонізуючого випромінювання на природну резистентність та деякі показники гомеостазу телят різних вікових групКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Олійник, Г. П.; Oliynuk, G.; Олейник, А. П.; Герасимчук, З. О.; Gerasymchuk, Z.; Герасимчук, З. А.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.
2001До питання якості молока в потерпілих районах Житомирської області у постчорнобильський періодКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Бондар, М. О.; Bondar, М.
2013До питання якості та безпеки м’яса кролів, вирощених у приватному секторі с. Клочеве Коростенського району Житомирської областіДовгій, Ю. Ю.; Dovgy, Y.; Котелевич, В. А.; Kothelevych, V.; Лігоміна, І. П.; Lihomina, I.; Невмержицька, М. А.; Newmerzhytska, M.
1998Екологічні аспекти виробництва, якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктівКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Корзун, В. Г.; Korzun, V.; Бондар, М. О.; Bondar, M.; Лисенко, О. М.; Lisenco, O.; Мартенюк, М. В.; Marteniuk, M.
2013Епізоотичний процес токсокарозу кішок і собак в Житомирській області, клінічний перебіг та заходи боротьбиДовгій, Ю. Ю.; Олійник, Г. П.; Котелевич, В. А.; Дубова, О. А.; Бахур, Т. І.; Bakhur, Т.
2000Ефективність використання кормового препарату мікробного каротину для корекції імунологічного статусу великої рогатої худобиКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Високос, М. П.; Высокос, Н. П.; Vysokos, M.; Федючка, М. І.; Федючка, Н. И.; Fediuchka, M.
2007Ефективність кокцидіостатиків нового покоління при еймеріозі кролівДовгій, Ю. Ю.; Довгий, Ю. Ю.; Dovgiy, Yu.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Олійник, Г. П.; Олейник, А. П.; Oliynuk, G.; Анхим, В. І.; Анхим, В. И.; Anhim, V.
2016Качество мяса кроликов после лечения против эймериозаКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2016Кролівництво – одна із найперспетивніших галузей тваринництва у розвитку національного виробництваКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Кролятина – важливий резерв м’яса в УкраїніКотелевич, В. А.; Кothelevych, V.
2016Кролятина – важливий резерв органічної продукціїКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2016М'ясо кролів – важливий резерв органічної продукціїКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2004Порівняльна оцінка впливу деяких біологічно активних речовин на корекцію імунорегуляторних функцій організму, підвищення продуктивності телят та якості отриманої продукції на забруднених радіонуклідами територіяхКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Олійник, Г. П.; Oliynyk, G.; Олийнык, Г. П.
2016Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостейКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.
2013Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»Котелевич, В. А.; Cothelevych, V.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2014Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»Котелевич, В. А.; Cothelevych, V.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2013Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексіДовгій, Ю. Ю.; Dovgy, Y.; Котелевич, В. А.; Kothelevych, V.; Лігоміна, І. П.; Lihomina, I.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2011Порівняльний аналіз якості харчових продуктів у постчорнобильський період у Житомирській областіДовгій, Ю. Ю.; Dovgiy, Y.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Бондар, М. О.; Bondar, M.; Жеревчук, А. І.; Zherevchuk, A.; Коритко, Ю. О.; Korytko, Y.
Отображение результатов 14 до 33 из 44
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет