DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Котелевич, В. А.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 22 до 41 из 44
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2016Качество мяса кроликов после лечения против эймериозаКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Качество продуктов животноводства в Житомирской областиКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2016Кролівництво – одна із найперспетивніших галузей тваринництва у розвитку національного виробництваКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2018Кролятина – важливий резерв м’яса в УкраїніКотелевич, В. А.; Кothelevych, V.
2016Кролятина – важливий резерв органічної продукціїКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2016М'ясо кролів – важливий резерв органічної продукціїКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2004Порівняльна оцінка впливу деяких біологічно активних речовин на корекцію імунорегуляторних функцій організму, підвищення продуктивності телят та якості отриманої продукції на забруднених радіонуклідами територіяхКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.; Олійник, Г. П.; Oliynyk, G.; Олийнык, Г. П.
2016Порівняльний аналіз якості м’яса кролів залежно від породних особливостейКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Скогутовська, Л. С.; Скогутовская, Л. С.; Scogutovska, L.
2013Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»Котелевич, В. А.; Cothelevych, V.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2014Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс»Котелевич, В. А.; Cothelevych, V.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2013Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексіДовгій, Ю. Ю.; Dovgy, Y.; Котелевич, В. А.; Kothelevych, V.; Лігоміна, І. П.; Lihomina, I.; Бурківська, Д. А.; Burkivska, D.
2011Порівняльний аналіз якості харчових продуктів у постчорнобильський період у Житомирській областіДовгій, Ю. Ю.; Dovgiy, Y.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Бондар, М. О.; Bondar, M.; Жеревчук, А. І.; Zherevchuk, A.; Коритко, Ю. О.; Korytko, Y.
1998Реактивність великої рогатої худоби в зоні радіоактивного забрудненняВисокос, М. П.; Высокос, Н. П.; Visokos, М.; Можар, А. О.; Можар, А. А.; Mozhar, А.; Котелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Олійник, Г. П.; Олейник, А. П.; Olіynik, G.; Герасимчук, З. О.; Герасимчук, З. А.; Gerasimchuk, Z.
2016Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населенняКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.
2017Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2016Технології органічного виробництва у галузі кролівництваКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.
2007Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіонуКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Федотов, В. С.; Fedotov, V.
2016Якість та безпека дарів лісу в постчорнобильський період в Рівненській областіКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Аврамчук, А. О.; Avramchuk, A.
2013Якість та безпека м’яса кролів, вирощених у приватному секторі Коростенського району Житомирської областіКотелевич, В. А.; Cothelevych, V.; Невмержицька, М. А.; Nevmerzhytska, M.
2012Якість та безпека молока, отриманого від корів у дослідному господарстві «Городецьке» Володимирецького району Рівненської областіКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Мартинюк, В. Ф.; Martynyuk, V.
Отображение результатов 22 до 41 из 44
< назад   дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет