DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По автору Nesterchuk, I.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 56
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the Right-Bank Polissia of UkraineNesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л.; Tyshchenko, S.; Тищенко, С. В.; Trusij, O.; Трусій, О. М.
2020Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank PolissiaNesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.
2020Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-Bank PolissiaNesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Chernyshova, T.; Чернишова, Т. М.; Shevchuk, B.; Шевчук, Б. Л.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л.
2021Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potentialNesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л.; Trusij, O.; Трусій, О. М.; Ivanenko, V.; Іваненко, В. О.; Chyzhevska, L.; Чижевська, Л. В.
2017Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного ПоліссяНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2008Аналіз придатності розкривних порід Коростишівського буровугільного розрізу для лісової рекультивації та оптимізації навколишнього середовища на ЖитомирщиніНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2011Антропогенна перетвореність ландшафтних комплексів Житомирщини як індикатор господарського використання та впливуНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2018Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського ПоліссяНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системиНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2018Гастрономічний образ території Правобережного Полісся в туристичному проектуванніНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2018Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського ПоліссяНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2017Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практикиНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2019Гастрономічні події як драйвер розвитку малих містНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2020Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного просторуНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2016Геоекологічна оцінка стану ґрунтового покриву ТОВ «Агро-Пром-Сервіс» в Кам’яно-Брідсько-Житомирському геоекологічному мікрорайоніНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.; Довбиш, Л. М.; Dovbysh, L.
2011Геоекологічна оцінка території та схема геоекологічного районування як передумова регіонального управління розвитком територійНестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2010Геоекологічний аналіз регіону (на прикладі Житомирської області)Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I.
2011Геоекологічний аналіз: концептуальні підходи, сталий розвитокНестерчук, І. К.; Nesterchuk, I.
2007Геоекологічний підхід до проблеми природокористування: теоретичні аспекти та методикаНестерчук, І. К.; Nesterchuk, I.
2014Геоінформаційне 3D моделювання – новітня технологія регіональних географічних дослідженьНестерчук, І. К.; Nesterchuk, I.; Трофименко, П. І.; Trofymenko, P.; Гаращук, О. В.; Harashchuk, O.
Отображение результатов 1 до 20 из 56
 дальше >

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет