DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике здорове харчування

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Assessment of nutritional value and safety of soft drinks enriched with berries growing in the Republic of Azerbaijan in comparison with traditional drinksMaharramova, S.; Махаррамова, С.; Mammadaliyeva, M.; Мамедалієва, М.; Nasrullayeva, G.; Насруллаєва, Г.; Maharramova, M.; Махаррамова, М.; Yusifova, M.; Юсіфова, М.
2018Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територійКравчук, І. І.; Kravchuk, I.; Кравчук, І. А.; Kravchuk, I.
2019Органічна кава: тренди та виклики світового ринкуКірєєва, Е. А.; Kirieieva, E.
2015Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунтіДубовий, В. І.; Dubovy, V.; Ткалич, В. В.; Tkalych, V.; Дубова, І. В.; Dubova, I.; Стежко, О. В.; Stezhko, O.; Табакаєва, М. Г.; Tabakaieva, M.; Лукомський, О. М.; Lukomskiy, O.
2019Особливості нішовості органічного сільського господарстваЧеревко, І. В.; Cherevko, I.
2013Продовольча безпека – один із аспектів забезпечення здорового способу життяГрибан, Г. П.; Gryban, G.
2013Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої безпекиХолодова, О. Ю.
2019Формування організаційно-економічного механізму розвитку органічного виробництваРогач, С. М.; Rohach, S.
2019Ціновий моніторинг на органічну продовольчу продукціюКільніцька, О. С.; Kilnitska, O.; Кравчук, Н. І.; Kravchuk, N.
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет