DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике органічні продукти

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 12 из 12
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2018Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територійКравчук, І. І.; Kravchuk, I.; Кравчук, І. А.; Kravchuk, I.
2016Зародження й розвиток органічного виробництва: зарубіжний досвідТомашевська, О. А.; Tomashevska, O.
2016Здоров’я людини – чисте довкілля та виробництво екологічно безпечних продуктів харчуванняКошкалда, І. В.; Koshkalda, I.
2019Інституційне забезпечення виробництва органічної аграрно-промислової продукціїСоколюк, С. Ю.; Sokoliuk, S.
2018Органічна продукція як нішовий напрям сільського господарства: досвід ПольщіЧеревко, Г. В.; Cherevko, G.; Черевко, І. В.; Cherevko, I.
2019Органічне агровиробництво в Україні: аналітичний оглядПаламарчук, Т. М.; Palamarchuk, T.
2017Органічне виробництво, дикороси та здоров’я націїТарасова, В. В.; Tarasova, V.
2014Перспективи розвитку органічного виробництва в УкраїніГерасименко, Ю. С.
2018Перспективи розвитку органічної сертифікації в УкраїніШуляк, Б. В.; Shuliak, В.
2019Проблема «псевдоорганіки» на українському ринкуШуляр, А. Л.; Shulyar, А.; Андрійчук, В. Ф.; Andriichuk, V.; Ткачук, В. П.; Tkachuk, V.
2015Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країниЛисенко, О. А.
2018Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопельСова, Н. А.; Sova, N.; Луценко, М. В.; Lutsenko, M.; Корчмарьов, А. В.; Korchmarov, A.; Андрусевич, К. В.; Andrusevych, K.
Отображение результатов 1 до 12 из 12

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет