|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова цінність
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Agrobiological assessment of green bean varieties by adaptability, productivity, and nitrogen fixation | Yatsenko, V.; Яценко, В. В.; Poltoretskiy, S.; Полторецький, С. П.; Yatsenko, N.; Яценко, Н. В.; Poltoretska, N.; Полторецька, Н. М.; Mazur, O.; Мазур, О. В. |
2024 | Ecological plasticity, stability, and nitrogen-fixing capacity of edible bean cultivars in the Forest-Steppe of Ukraine | Yatsenko, V.; Яценко, В.; Sichkar, A.; Січкар, А.; Rogalskyi, S.; Рогальський, С.; Vyshnevska, L.; Вишневська, Л.; Kostiyuk, M.; Костюк, М. |
2023 | Research of quality indicators of different types of wholegrain flour | Pismennyi, O.; Письменний, О. В.; Nikonchuk, N.; Нікончук, Н. В.; Shevchuk, N.; Шевчук, Н. П.; Petrova, O.; Петрова, О. І.; Sydoryka, I.; Сидорика, І. М. |
2024 | Мікроелементний склад організму річкового рака – перспективного об'єкту аквакультури в біохімічних умовах р. Тетерів | Кальчук, В. І.; Kalchuk, V. |
2016 | Органічне виробництво продовольства як форма практичного втілення парадигми сталого розвитку сільського господарства | Юшин, С. О.; Yushin, S. |
2023 | Особливості утримання та вирощування осетрових риб ставовим методом | Щенявський, Р. Д.; Shchenyavskyi, R. |
2022 | Оцінка показників безпечності та якості молока | Руденко, І. Ю.; Rudenko, I. |
2023 | Оцінка технології виробництва копчених сирів в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод», м. Житомир | Федорчук, С. Ю.; Fedorchuk, S. |
2020 | Технологія виробництва та формування якості спреду «Оригінальний» ТОВ «Андрушівський МСЗ» м. Андрушівка Житомирської області | Данилюк, І. О.; Danyliuk, І. |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|