DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике bacterial contamination

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Influence of technological factors on milk quality indicatorsSokoliuk, V.; Соколюк, В. М.; Dukhnytsky, V.; Духницький, В. Б.; Krupelnytsky, T.; Крупельницький, Т. В.; Ligomina, I.; Лігоміна, І. П.; Revunets, A.; Ревунець, A. С.; Prus, V.; Прус, В. М.
2015Безпека та якість молока і молочних продуктів у Житомирському регіоніКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Згозінська, О. А.; Zgozynska, О.; Макаренко, В. О.; Makarenko, V.
2014Ветеринарно-санітарна оцінка молока, отриманого від корів у дослідному господарстві «Городецьке», Володимирецького району, Рівненської областіКотелевич, В. А.; Kotelevich, V.; Згозінська, О. А.; Zghozinska, O.
2019Вплив мінеральних речовин та «Нутріселу» на якість молока і молочну продуктивність корівКотелевич, В. А.; Kotelevych, V.; Довгій, Ю. Ю.; Dovhiy, Yu.; Довгий, Ю. Ю.; Сеніченко, В. Ю.; Sanichenko, V.; Сениченко, В. Ю.; Довгій, Х. О.; Dovhiy, H.; Довгий, Х. О.
2020Оптимізація мікроклімату з метою збереження молодняка в умовах ферм ВРХСеньків, І. І.; Senkiv, I.
2020Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молокаП’ятак, В. С.; Piatak, V.
2021Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ПА «Грант» Житомирської областіВознюк, Б. В.; Vozniuk, B.
2020Технологічні особливості виробництва ферментованих ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»Сьома, О. М.; Soma, O.
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет