|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике gastronomic tourism
Отображение результатов 1 до 20 из 21
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2021 | Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the Right-Bank Polissia of Ukraine | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л.; Tyshchenko, S.; Тищенко, С. В.; Trusij, O.; Трусій, О. М. |
2020 | Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissia | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К. |
2020 | Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-Bank Polissia | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Chernyshova, T.; Чернишова, Т. М.; Shevchuk, B.; Шевчук, Б. Л.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л. |
2017 | Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Відбитки харчування поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системи | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Гастрономічний образ території Правобережного Полісся в туристичному проектуванні | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2017 | Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuck, І. |
2017 | Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2017 | Гастрономічний туризм: методична платформа | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, І. |
2019 | Гастрономічні події як драйвер розвитку малих міст | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2020 | Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Державно-приватне партнерства в контексті системного розвитку гастрономічного туризму України | Тищенко, С. В.; Tуschenko, S. |
2019 | Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Прикладне гастрономічне досьє Правобережного Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2016 | Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Фізико-географічне районування Правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
Отображение результатов 1 до 20 из 21
|