DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике restaurant business

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 11 из 11
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Використання маркетингових систем в ресторанному бізнесі як фактор забезпечення його конкурентоспроможностіСелюченко, М. О.; Selyuchenko, M.
2024Організаційно-економічний механізм забезпечення сталого розвитку туристичного підприємства (на прикладі ресторації «Дім Трибеля»)Матвійчук, К. О.; Matviychuk, K.
2021Організація ресторанної справи в умовах пандеміїВалінкевич, Н. В.; Valinkevych, N.; Тищенко, С. В.; Tyshchenko, S.
2023Організація системи виробництва у закладах ресторанного господарстваКарбівська, В. П.; Karbivska, V.
2024Розвиток діяльності ресторанного господарства та забезпечення його конкурентоспроможностіКогут, А. С.; Kohut, A.
2024Розвиток ресторанного бізнесу в умовах глобальних викликівВасиленко, А. Д.; Vasylenko, A.
2025Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети-
2023Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети-
2024Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети-
2024Формування маркетингової діяльності підприємств ресторанного бізнесуСиниця, К. О.; Synytsya, K.
2023Формування системи стратегічного управління ресторанними послугамиТерещук, А. І.; Tereshchuk, A.
Отображение результатов 1 до 11 из 11

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет